All the cool people are doing it.

Merken

Of je nu Australia Uggs zoekt, Mexx of Esprit laarzen, wij hebben ze hier onder allemaal voor jou geselecteerd!

Laars merken. Uggs, Mexx, Esprit, SPM, LacosteOp deze pagina staan de meest populaire laarzen merken. Over deze merken vindt je algemene informatie (geschiedenis van het merk), verkooppunten (waar kan je laarzen van dat merk online kopen), prijzen en de modellen die beschikbaar zijn.

Populaire laarzen

Dit zijn de meest populaire laarzen online.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten laarzen. Zoals eerder gezegd is UGG een van de meest populaire merken. Maar let bij het kopen en verkopen van neppe Uggs wel goed op! Zie hier de checklist voor het kopen van echte Uggs. Als de echte Uggs te duur zijn dan kun je via deze sites een goedkopere Uggs variant kopen!

Zoek de laars die bij jou past

In de onderstaande tabel staan alle merken laarzen die te koop zijn via internet.

Bijzondere en populaire merken

Hieronder zijn een aantal populaire laarzen kort beschreven welke te koop zijn bij betrouwbare Nederlandse verkooppunten. Tip van laarzennu.nl, bekijk voordat je wat koopt of er  een kortingsactie beschikbaar is op ons blog.

Laarzen van Esprit

Esprit laarzen zijn draagbare en betaalbare laarzen. Het combineren van de laarzen bij verschillende kledingstukken is goed te doen. De gemiddelde prijzen variëren tussen de €40,00 en €69,00. Deze laarzen zijn te koop bij verschillende verkooppunten of bij Esprit zelf.

Ugg Bailey ButtonUgg Australia laarzen

Uggs zijn misschien wel een van de populairste laarssoorten en een echt mode item. Ben jij nog steeds op zoek naar deze leuke laarzen? Kijk dan even hier en kies jouw Uggs uit.

Dubarry Tipperary laarzenDubarry laarzen

Dubarry is van oorsprong een Iers merk. Dubarry maakt vooral outdoor laarzen, prima winterlaarzen! Het leer wat verwerkt wordt in Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De boots zijn te koop op de website van Dubarry zelf bij Omoda en Van den Assem. Momenteel zijn hier alle Dubarry laarzen te vinden.

Tamaris platte laarsTamaris laarzen

Tamaris is een populair merk wat jaarlijks meer dan 25 miljoen schoenen en laarzen verkoopt en is hiermee de grootste Europese schoenen fabrikant. Tamaris laarzen zijn te bestellen bij Omoda. En hier vindt je alle Tamaris laarzen in onze database.

SPM Suede enkellaarzenSPM laarzen

SPM gaat mee met de mode en wanneer je SPM laarzen besteld weet je altijd dat de laarzen volgens de laatste mode trends zijn ontworpen. Check alle SPM laarzen.

Mexx laarzen

MEXX laarzen zijn immens populair. Ben je op zoek naar dit mooie merk? Er zijn een aantal verkooppunten maar wat ons betreft ben je bij Omoda aan het juiste adres voor Mexx laarzen. Bekijk hier alle beschikbare MEXX laarzen.

Lees hier alle verkooppunten.